loopbaanbegeleiding

Lig je op koers in je eigen loopbaan?

Loopbaancoaching

Jezelf onbevangen afvragen wat je echt wilt, inspireert en raakt in je loopbaan is een avontuur dat zeer de moeite waard is. Durven hierover jezelf vragen te stellen en in actie te komen klinkt simpel, maar kan in de praktijk lastig zijn. Door vrijmoedig te kijken naar wat je in dit proces hindert en door het opruimen van je eigen blokkades ga je de gewenste stappen zetten. Weten wat je de wereld te bieden hebt en wat jou in deze wereld inspireert zijn de katalysatoren voor dit uitdagende proces.

 

Tijdens loopbaancoaching ga je met de volgende vragen aan de slag

 

 • Waar sta ik nu in mijn loopbaan? Hoe tevreden of ontevreden ben ik daarmee?
  Wat betekent dat voor mij?

 • Wat wil ik echt doen qua werk en onder welke voorwaarden?
  Voor wat voor soort organisaties wil ik graag werken?
  Of past zelfstandig ondernemerschap beter mij me?

 • Wat inspireert me in werk en wat geeft me nu echt voldoening?
  Hoe kan ik mijn zinvolle bijdrage aan de wereld vinden en vormgeven?

 • Welke blokkades ervaar ik in en buiten mezelf die mijn ideale loopbaan in de weg staan?
  En hoe verwijder ik deze voetangels die me tegenhouden?

 • Hoe kom ik echt in actie? Welke eerste stappen kan ik zetten?

Wat kun je van mij verwachten bij loopbaancoaching

Allereerst kun je rekenen op een grote dosis enthousiasme van mijn kant, omdat jij besloten hebt om positief in beweging te komen. Ik help je te ervaren dat je zoveel talenten hebt, dat je je comfortdenken los kunt laten. Ik geef je een aantal simpele maar zeer effectieve loopbaan-concepten om te begrijpen waar het in je loopbaan echt om gaat.

Natuurlijk doen we loopbaanoefeningen om in kaart te brengen waar je nu staat (loopbaanspel). Lekker analytisch. En ik help je ook je eigen weerstanden en sabotagetechnieken te ontdekken die je verhinderen dat te gaan doen wat je zo graag wilt. Via onderzoek, experiment en actie zet jij op een degelijke en avontuurlijke manier je volgende stappen op je loopbaanpad. Tot je eigen verbazing en verrassing ga je doen wat jij al heel lang wilde.

portret-charles-def

"Je hebt zoveel talenten, dat je je loopbaan niet alleen uit comfortdenken hoeft vorm te geven."

tel:+31 (0) 6 14 89 03 41

charles@begheyncoaching.nl

Vertrouwen, reflectie en kennis

De woorden die mij het eerst te binnen schieten om de loopbaan coaching van Charles te beschrijven zijn: vertrouwen, reflectie en kennis.
Vertrouwen omdat Charles als geen ander in staat is je vertrouwen te geven in het traject maar vooral ook in jezelf. Intuïtief voelt Charles aan waar mijn behoefte ligt en hij stuurt daar soepel op aan. Charles is gevoelsmens bij uitstek en geeft mij voortdurend het goede voorbeeld.
Reflectie omdat Charles op veel verschillende manieren eigenlijk alleen een grote spiegel voorhoudt. Soms helpt hij en stuurt hij in de antwoorden, maar meestal is Charles degene die me laat zien wat ik al weet en waar ik nog niet aan toe kan of wil geven.
En als derde noemde ik kennis. Charles heeft ongekend veel kennis van mensen, modellen, systemen, psychologie enzovoorts. Charles verrast telkens weer wanneer hij inzicht geeft vanuit weer een nieuw model en weer een andere ervaring. Enkele mensen hebben zich op mijn advies inmiddels ook bij Charles gemeld. Heb je behoefte aan richting en reflectie en durf je jezelf 100% open te stellen, dan geef ik jou hetzelfde advies.

Martijn Mevissen

van Supply Chain manager Etos
naar GetYessed consultant

Charles Begheyn Coaching & Training

Neuhuyskade 9

2596 XJ Den Haag

KVK nr. 000016154452

Nieuwsgierig geworden?

t +31 (0)70 - 363 48 85

m+31 (0) 6 14 89 03 41

charles@begheyncoaching.nl